NutriMedica

 

Super premium dieetvoeders voor een goede gezondheid 

Een gezonde voeding is van levensbelang voor een goede gezondheid van het huisdier. Goed geformuleerde dieetvoeding is vandaar onmisbaar bij de behandeling en advies in een eerste- en tweedelijns dierenartsenpraktijk. NutriMedica voorziet in deze noodzaak met een uitgebreide onderhouds- en dieetvoedingslijn voor zowel hond als kat. Voor verschillende levensfases en specifieke behoeften is een specifieke formulering beschikbaar, zodat de voeding op de behoefte van het dier kan worden afgestemd. Voor de ontwikkeling van dit assortiment werkte NutriMedica samen met vooraanstaande Nederlandse en internationale veterinaire voedingsspecialisten. NutriMedica wil hiermee o.a. met voeding kunnen voorzien in de behandeling van de meest voorkomende aandoeningen in de dierenartsenpraktijk.

 

Super premium onderhoudsvoeding voor dagelijks gezond gebruik

Naast de speciale dieetvoeders van NutriMedica Veterinary Diets voor hond en kat is er ook een reeks met gezonde dagelijkse onderhoudsvoeding.  NutriMedica werkt met zorgvuldig geformuleerde voedingen welke  voldoen aan de nieuwste inzichten op het gebied van dierenvoeding. NutriMedica is samengesteld met hoogwaardige en verse grondstoffen en heeft mede daardoor een extreem hoge smakelijkheid.

NutriMedica onderhoudsvoeding is samengesteld zonder gebruik van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.  Tevens is er gebruik gemaakt van natuurlijke conserveermiddelen en zijn er geen tarwe en gluten verwerkt.

 

Verantwoord voeren onder begeleiding van uw dierenarts

Wanneer uw hond of kat  een medisch probleem krijgt/heeft en deze is o.a te behandelen met aangepaste voeding,  dan volgt dit advies in eerste instantie altijd door een dierenarts. NutriMedica adviseert u om met uw dier onder begeleiding van een dierenarts te blijven. De dierenarts en paraveterinair staan u bij met belangrijke informatie tijdens consulten maar ook tussendoor. Het directe contact met uw dierenarts is van essentieel belang bij de behandeling van ziektebeelden bij onze huisdieren, een ziektebeeld kan mogelijk ook opeens veranderen zodat kordaat medisch ingrijpen noodzakelijk is. De dierenarts herkent de signalen vroegtijdig en zal a priori handelen vanuit diergeneeskundige noodzaak om uw dier medisch gezien “stabiel te krijgen”. De beschikbaarheid van onze producten via de Dierenarts is voor NutriMedica dan ook een bewuste keuze.  Wij zijn er van overtuigd dat onze producten op deze wijze ten gunste van uw hond of kat het best tot hun recht komen.